A laptophűtés működésielve és karbantartása!
A laptophűtés működési elve és karbantartása!
Mikor egy laptopról beszélünk mindenki egy kicsi , könnyű hordozható számítógépre gondol.
A kicsi , könnyű , hordozható eszköz magába foglalja , hogy a hűtés illetve a levegő mozgásának útja kisebb , korlátozottabb!
Munkánk során gyakran szembesülünk azzal a mondattal , hogy az asztali számítógép 7 éve nem volt kitakarítva és semmi baja.
Egy laptop legnagyobb előnye a mobilitás és a kis méret nem megfelelő karbantartás mellett hátrány is lehet.
Mivel egy laptopban kisebb hűtő és kevesebb hely van a levegő áramlásának így elengedhetetlen az éves karbantartás/hűtőrendszer tisztítása.
Hűtésnél elengedhetetlen a hűtőfelület és a processzor közti üres rész hézagjainak “betőmése”.
Mik ezek a hézagok?
A hűtőfelület a processzora nem tud 100%ban illeszkedni , ezért van szükség hővezetőpasztára , hogy a köztes , üres teret kitöltsük vele hiszen a levegő nem jó hővezető felület. Ezek a hézagok nagyon aprók szabad szemmel nem láthatóak.
A laptop otthoni szétszerelését , takarítását , pasztázását nem javasoljuk , szakértelem nélkül helyrehozhatatlan károkat lehet okozni egy takarítással vagy akár egy pasztázással is.
Ha szeretné , hogy laptopját a legnagyobb szakértelemmel bevizsgáljuk , kitakarítsuk , karbantartsuk , kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot vagy adjon le szervizigényt és keresni fogjuk Önt!
Használt üzleti kategóriás laptopok.

Több éves szaktudással , tapasztalattal rendelkezünk így ügyfeleink mindig a legjobb és legmegbízhatóbb szolgáltatásban részesülnek.

Több éves tapasztalat hátunk mögött kimerjük jelenteni , hogy egy prémium , üzletikategóriás laptop ár/érték arányban jobban megéri mint egy belépőszintű , új laptop.

Alapesetben egy lakossági laptop (amit nem munkára hanem szórakozára használunk) arra van kitalálva , hogy egy asztalon letéve használjuk.Üzletikategóriás laptopokat 8-10 éves maximális igénybevételű használatra tervezik.Zsanérozás és a burkolati elemek jóval nagyobb igénybevételre vannak tervezve , nap 100-200 kinyitás sem okoz gondot.Mind anyaghasználatban , teljesítményben , minőségben jobb választás tud lenni mint egy belépőszintű új laptop.

Természetesen igen , kérhető több memóriával , illetve nagyobb tárhellyel

Minden nálunk vásárolt használt laptopra fél év garanciát vállalunk. A laptopok jogtiszta Windows licenszel érkeznek.